Wyck

Het hippe hart van Maastricht
Bourgondisch, stijlvol en rustig!

Bourgondisch, stijlvol en rustig!

In het levendige Wyck, het hippe hart van Maastricht, goed bereikbaar en bruisend. Om niet alleen het stadscentrum te ontdekken, maar ook te genieten van al het moois dat Maastricht nog meer te bieden. Dé uitvalsbasis om zowel Maastricht als het Heuvelland te bezoeken, zodat je in alle rust kunt genieten van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft.

Bekijk onze kamers

Met Alex geniet je elke dag.

Of je nu buiten op ons Portugese terras een cocktail drinkt, of binnen aan de stijlvolle bar een snelle croissant bij je krantje bestelt. Van de lekkerste koffie, van een acaï bowl als ontbijt, van een goed gesprek met die ene vriend en dat speciale glas wijn. Uitgaan voelt hier als thuiskomen, op deze perfect gelegen plek in Wyck.

Lees over onze bar

Alex

Uitgaan voelt als thuiskomen
Met Alex geniet je elke dag.

Alex

Maakt je wegwijs in Maastricht
De hotelkamers zijn nieuw, fris en compleet.

De hotelkamers zijn nieuw, fris en compleet.

Comfort, ontspanning en ultieme service: oude bekenden in een nieuw (bad-)jasje. Stevige douches en overheerlijke bedden waar je nooit meer uit wil komen, maar hé, daar kom je niet voor naar Maastricht!

Alex kent de hotspots, de must-sees en maakt je graag wegwijs. Hij kent Maastricht als zijn broekzak en houdt van het goede leven...net als jij. Dus flaneer, shop, bezoek, bezichtig en ontdek de Sjoenste Stad.

Boek nu bij Alex

Jarenlang was Alex een ster op de grote en kleine podia van de wereld

Het leverde hem roem, én een ongelooflijke voorraad opwindende gerechten en dranken op. De allerbeste Sangiovese en de fijnste pasta? Bracht hij mee uit Italië. De mooiste fles cava? Uit Penedès seňor!

Om je keuzes makkelijker te maken, werken bij Alex vakmensen die oprecht in je geïnteresseerd zijn. Die onthouden wat je lekker vindt. En waar je graag nog een keer voor terug komt.

Alex

Houdt van zijn uitzicht!
Jarenlang was Alex een ster op de grote en kleine podia van de wereld