Alle uithoeken van de wereld - bij Alex

Alle uithoeken van de wereld - bij Alex

Na jarenlange muzikale omzwervingen door de hele wereld komt Alex weer thuis. In het levendige Wyck, omdat hij als geen ander weet waar je nu moet zijn. Om te ontdekken, te flaneren, te proeven en zijn schatten te delen.

De lekkerste cocktail? Hij heeft ons het recept verklapt. De allerbeste Sangiovese? Bracht hij mee uit Italië. De mooiste bubbels? Uit Penedès seňor! Of je nu buiten op ons Portugese terras zit, of binnen aan de stijlvolle bar: met Alex geniet je elke dag.

Van de lekkerste koffie, van een smoothiebowl als ontbijt, van een goed gesprek met die ene vriend en dat speciale glas wijn. Uitgaan voelt als thuiskomen, op een perfecte plek in de stad. Feel Welcome!

Wij ontvangen graag grotere gezelschappen. Wij noemen een reservering vanaf 8 personen een groep: Daarvoor hebben wij een speciale menukaart samengesteld, om het diner zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit menu verandert van tijd tot tijd, dus contacteer ons gerust via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken!

Alex menukaart